Resultaten voor grootte visitekaartje

grootte visitekaartje
Afmeting visitekaartje Photoshop? Grafisch Forum.
van een visitekaartje soort bankpas formaat. Iemand die mij met deze afmetingen kan helpen? Gerard 05/06/2006 2052.: 90 x 55 mm. svm 05/06/2006 2053.: PHP ver gevorderde. Meet hem van een bankpas op en je hebt hem in cm en mm. Vermenigvuldig het aantal cm met 30 en je hebt ongeveer het aantal pixels. finduilas 05/06/2006 2102.: Als je gwn de cm invult bij ps en dan cm verandert naar px word dit automatisch omgezet. Keith 06/06/2006 1758.: waarom wil je het aantal pixels weten, als je ook mm in kunt voeren in photoshop. En als je het wilt laten afdrukken wel met 300 DPI werken. knoopa 06/06/2006 2112.: in pixels, mm, cm etc. Keith 06/06/2006 2242.: dat was de domste comment die ik ooit gelezen heb! Maarten 06/06/2006 2310.: Lol, in mm EN cm? Nou jij legt de lat wel erg hoog, niet? zointer 07/06/2006 0652.: 90 x 55 mm. Is niet altijd die grote, het is wat je zelf wil. En je moet ook rekening houden als je het door een een drukker laat afdrukken met de afsnijrand. Document afsnijd afmetingen. 87mm x 49mm. 1028 x 579 pixels. Volledig document grootte.
Congresbadge 58x91mm Creator Meeting Support.
De congresbadge heeft de grootte van een visitekaartje, is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een ontspiegelend laagje zodat uw naam altijd goed leesbaar is. Alle prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten. Onze congresbadge 58x91 is één van de meest populaire badges.
A7 formaat en A7 afmetingen. Bekijk het A7 formaat Online!
Je kunt er in vouw in laten stansen, zodat het als gevouwen visitekaartje gebruikt kan worden. Je kunt een reclameuiting op een notitieblokje van dit formaat laten maken of, zoals gezegd, leuke stickers. A7 is voor heel wat doeleinden te gebruiken en helpt om op te vallen doordat het afwijkt van wat we kennen. Vooral als het papier dikker is, gevouwen is of een ribbel heeft. Zo zijn er ook gekleurde enveloppen in het A7 formaat te krijgen. Denk je aan een hele gerichte klantenactie, dan wekt een kaartje in dit formaat, dat in een opvallende gekleurde enveloppe wordt verzonden, heel wat interesse op. Mensen worden nieuwsgierig als er sprake is van het andere, het vreemde of opvallende en zullen dus willen weten wat er in de enveloppe zit. Een andere mogelijkheid is dat je een mooie foto, bijvoorbeeld van het sportteam dat kampioen geworden is, als sticker A7 laat drukken, zodat de foto op agenda's, koelkasten, achterruiten van auto's' en andere opvallende plekken geplakt kan worden. Het A7 formaat is misschien niet het meest gebruikelijke, maar door zijn afwijkende grootte wel iets waar veel mee gedaan kan worden om aandacht te vragen en te krijgen.
Timeless Design ontwerpt op maat en regelt al uw drukwerk en printwerk.
Laat daarom uw logo op maat maken, precies volgens u wensen en eisen en passend bij uw bedrijf en uw doelgroep. Bij het geven van een visitekaartje geeft u uw klant niet alleen uw contactgegevens maar u geeft ook een eerste indruk van uw bedrijf.
Visitekaartje grootte PSD?
315 Lid sinds. Visitekaartje grootte PSD? Ik ben bezig met een ontwerp voor een visitekaartje, helaas heb ik nergens kunnen vinden wat de exacte grootte is voor een visitekaartje. De juiste maten heb ik toch wel nodig. Wie kan mij de goede PhotoShop afmetingen geven?
Handige tips voor een professioneel Visitekaartje.
Een goed ontworpen, professioneel visitekaartje zorgt ervoor dat u en uw bedrijf er professioneel uitzien; een zelfgemaakte visitekaartje geeft meestal de indruk van een amateur die een gooi naar het bedrijfsleven doet en zal dus nooit positief opgemerkt of herinnerd worden.
Visitekaartjes ontwerpen Zakelijk: Diversen.
Er zijn diverse formaten visitekaartjes mogelijk. De meeste mensen gebruiken visitekaartjes ter grootte van het formaat bankpas. Dit komt neer op een visitekaartje van ongeveer 8.5 bij 5.5 centimeter. In andere landen worden soms andere formaten visitekaartje gebruikt. Een visitekaartje wordt over het algemeen gedrukt op papier van 250 tot 300 gram/m2.
Visitekaartjes ontwerpen met Pages iCreate Magazine.
Nu gaan we de grootte van de naamkaartjes instellen. Ga naar ArchiefPagina-instelling en selecteer bij Papierformaat de optie Aangepaste formaten. 3 Nieuwe dimensies. Klik op het knopje en geef het nieuwe papierformaat de naam Visitekaartjes. Vul bij Breedte en Hoogte de waarden in die in het screenshot hierboven staan en klik daarna op OK. 4 Letters en kleuren. Ontwerp nu een visitekaartje door tekstvakken toe te voegen.

Contacteer ons