Resultaten voor grootte visitekaartje

grootte visitekaartje
5 tips voor een goed visitekaartje Blog Mooijer Graphic.
De plaatsing van je logo, naam, bedrijfsnaam en contactgegevens moet in orde zijn. Zorg ervoor dat je logo opvalt, ook van een grote afstand. Plaats daarbij je naam en contactgegevens zodanig dat mensen deze snel kunnen vinden op het visitekaartje.
laminaat zeil kwantum
Congresbadge 58x91mm Creator Meeting Support.
De congresbadge heeft de grootte van een visitekaartje, is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een ontspiegelend laagje zodat uw naam altijd goed leesbaar is. Alle prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten. Onze congresbadge 58x91 is één van de meest populaire badges.
salontafel
A7 formaat en A7 afmetingen. Bekijk het A7 formaat Online!
Je kunt er in vouw in laten stansen, zodat het als gevouwen visitekaartje gebruikt kan worden. Je kunt een reclameuiting op een notitieblokje van dit formaat laten maken of, zoals gezegd, leuke stickers. A7 is voor heel wat doeleinden te gebruiken en helpt om op te vallen doordat het afwijkt van wat we kennen. Vooral als het papier dikker is, gevouwen is of een ribbel heeft. Zo zijn er ook gekleurde enveloppen in het A7 formaat te krijgen. Denk je aan een hele gerichte klantenactie, dan wekt een kaartje in dit formaat, dat in een opvallende gekleurde enveloppe wordt verzonden, heel wat interesse op. Mensen worden nieuwsgierig als er sprake is van het andere, het vreemde of opvallende en zullen dus willen weten wat er in de enveloppe zit. Een andere mogelijkheid is dat je een mooie foto, bijvoorbeeld van het sportteam dat kampioen geworden is, als sticker A7 laat drukken, zodat de foto op agenda's, koelkasten, achterruiten van auto's' en andere opvallende plekken geplakt kan worden. Het A7 formaat is misschien niet het meest gebruikelijke, maar door zijn afwijkende grootte wel iets waar veel mee gedaan kan worden om aandacht te vragen en te krijgen.
24 weken zwanger
Timeless Design ontwerpt op maat en regelt al uw drukwerk en printwerk.
Laat daarom uw logo op maat maken, precies volgens u wensen en eisen en passend bij uw bedrijf en uw doelgroep. Bij het geven van een visitekaartje geeft u uw klant niet alleen uw contactgegevens maar u geeft ook een eerste indruk van uw bedrijf.
koffiezetapparaat
Papierformaat visitekaartje. Hoe groot is een visitekaartje?
Bekijk hier de afmetingen. Formaat van een visitekaartje. Het formaat van een visitekaartje heeft een vaste afmeting waardoor bijna iedereen een zelfde formaat heeft. Dit heeft als voordeel dat er mapjes en hoesjes gemaakt worden waar je deze allemaal in kunt bewaren.
powerbank bedrukken
Handige tips voor een professioneel Visitekaartje.
Een goed ontworpen, professioneel visitekaartje zorgt ervoor dat u en uw bedrijf er professioneel uitzien; een zelfgemaakte visitekaartje geeft meestal de indruk van een amateur die een gooi naar het bedrijfsleven doet en zal dus nooit positief opgemerkt of herinnerd worden.
baklijsten
Visitekaartjes ontwerpen Zakelijk: Diversen.
Er zijn diverse formaten visitekaartjes mogelijk. De meeste mensen gebruiken visitekaartjes ter grootte van het formaat bankpas. Dit komt neer op een visitekaartje van ongeveer 8.5 bij 5.5 centimeter. In andere landen worden soms andere formaten visitekaartje gebruikt. Een visitekaartje wordt over het algemeen gedrukt op papier van 250 tot 300 gram/m2.
Visitekaartjes maken met Microsoft Word wikiHow.
Je kunt bijvoorbeeld het lettertype, de kleuren en de grootte van de letters veranderen. Dit gaat op precies dezelfde manier als bij een normale tekst. Zorg dat je een professioneel lettertype voor je visitekaartje kiest. Vervang het logo als dat nodig is.

Contacteer ons